Magazin

Merve Boluğur: Kendimi lolita olarak görüyorum

Son dönemde sansasyonel açıklamalarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, pavyon kadını rolünü bayıla bayıla oynayacağını ifade ederek, “Kendimi lolita olarak görüyorum" dedi.

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri çeken oyuncu Merve Boluğur, kendisini lolita olarak gördüğünü söyledi. Son dönemde paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, Youtube’da yayınlanan bir programa katıldı. Daha önce dışarıda maske takmamasının nedeninin “Mesafeli bir kişiyim” diyerek açıklayan Boluğur, yine sansasyonel açıklamalar yaptı.

“KENDİMİ LOLİTA OLARAK GÖRÜYORUM”

Merve Boluğur, eleştirilen sosyal medya paylaşımlarını savunarak, “Sosyal medyada o an ne hissediyorsam onu paylaşıyorum. Kendimi lolita olarak görüyorum. Sosyal medya paylaşımlarımı filtresiz yapıyorum. Gelebilecek olan tepkileri bildiğim için ister istemez bir an düşünüyorum ama hiçbir zaman tepki gelsin diye hiçbir şey yazmıyorum. Çünkü artık kendim gibiyim. Derdim gündem olmak değil. Hayatı gerçekten keyif alarak yaşamak, bu anı keyifle geçirmek şu an bütün derdim. Kendimde fark etmem gereken şeyleri fark ediyorum” diye konuştu.

“PAVYON KADININI BAYILA BAYILA OYNARIM”

Merve Boluğur, “Gökçe Bahadır gibi pavyon kadını oynar mısın?” sorusuna, “Oynarım tabii. Neden oynamayayım? O da bir rol. O da bir meslek. Hem de bayıla bayıla oynarım. Bak şu anda bile heyecanlandım” sözleriyle cevap verdi.

“ÇOCUK İSTİYORUM”

“Tekrardan evliliği düşünüyorum” diyen oyuncu, “Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Burak Dayı’dan ayrılıktan sonra meditasyon yapmaya başladığını ifade eden Merve Boluğur, daha derinlerdeki Merve’yi keşfetmek için çalıştığını söyledi.