Magazin

Mert Öcal tarafından aldatıldığı iddia edilen Makbule Şakalakoğlu, yayınlanan Survivor fragmanı sonrasında yaptığı paylaşım ile iddiaları adeta doğruladı!

Ekranların fenomen yarışma programlarından biri olan Survivor, bu sene All Star konsepti ile yayın hayatına devam ediyor. Sezonun ilk bölümünün 15 Ocak 2022 tarihinde yayınlanması ile birlikte hem yarışmaları hem de yarışmacıları ile adından söz ettirmeyi başaran Survivor yarışması, yarışmada bulunan yarışmacıların özel hayatları ile de dikkat çekmeyi başarıyor.

Survivor All Star, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Ancak bu bomba girişin başlıca sebebi yarışmanın kadrosu ya da yarışma içerisinde yer alan parkurlar değil, Mert Öcal’ın başrolde olduğu aşk üçgeni oldu. Yarışmanın yeni sezonuna katılmadan önce, eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu ile ilişkisi olduğu iddia edilen Mert Öcal, adaya gidince Gönüllüler takımı kadrosunda olan Sude ile yakınlaştı. İkilinin yakınlaşması, Makbule’nin yakın arkadaşları olan ve aynı zamanda bir birliktelik yaşayan Nisa ve Ogeday’ın tepkisi ile karşılaştı.

Sezonun başından beri ortaya aldatılma iddialarının atıldığı Makbule, şimdiye kadar konu ile ilgili bir açıklama yapmamış olsa da Survivor’ın yeni fragmanının yayınlanmasından sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Mert ve kendisi ile ilgili ortaya atılan iddiaları adeta doğruladı.

Survivor’ın Yeni Fragmanına Sude- Nisa Tartışması Damga Vurdu!

Yeni sezon başlamadan önce özel hayatlarında da görüştükleri bilinen Mert, Nisa ve Ogeday, Mert’in Sude ile yakınlaşmasından sonra bir tartışma yaşadı. Mert’in adaya gelmeden önce Makbule ile bir ilişkisi olduğunu ve Sude ile yakınlaşmasının doğru olmadığını dile getiren Nisa’nın, yeni fragmanda da Sude’ye yüklendiği görüldü.

Sude’ye “senin kendine saygın yok” diye bağıran Nisa’nın bu çıkışı, Sude’yi oldukça sinirlendirdi. “Sen benim 8-9 ay boyunca bu adam ile ne yaşadığımı bilemezsin” diyerek Nisa’ya karşılık veren Sude’nin bu cevabı, Sude’nin Mert ile ilişkisinin adaya gelmeden önce başladığını düşündürttü.

Makbule’den, Destek Paylaşımı!

Survivor’ın yeni fragmanının yayınlanmasından sonra Instagram hesabından, Nisa ile sarıldığı fotoğrafını paylaşan Makbule, adada hakkını savunan arkadaşına destek verdiğini gösterdi. Makbule’nin bu paylaşımı, Mert tarafından aldatıldığını doğruladı.

Mert’ten Sude’ye Sevgililer Günü Hediyesi!

Survivor’ın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Mert’in Sude’ye çiçek verdiği ve sevgililer gününü kutladığı gözleniyor. İkili arasında yaşanan ilişkinin ayrıntılarının ortaya çıkması, merak ile bekleniyor.