Gündem

Mersin’de Feci Kaza Yolcu Otobüsü Devrildi Çok Sayıda Yaralı Var

Mersin’de feci kaza yolcu otobüsü kaza yaptı. Antalya-Gaziantep seferini yapan yolcu otobüsü kaza yaptı. Kontrolden çıkan otobüs minibüse çarptıktan sonra akaryakıt istasyonunun çevre duvarını yıkıp yuvarlandı. Meydana gelen kazada, 2 şoför ve 1 muavinini de aralarında olduğu 37 kişi yaralandı.

Mersin’in Silifke ilçesinde Antalya-Gaziantep seferini yapan yolcu otobüsü, Kapızlı mevkiinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden kontrolden çıkan otobüs minibüse çarptıktan sonra akaryakıt istasyonunun çevre duvarını yıkıp yuvarlandı. Saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda 27 LM 821 plakalı ‘Ben Turizm’ firmasına ait henüz sürücüsünün kimliği belli olmayan otobüs kontrolden çıktı. Park halindeki minibüse çarptıktan sonra yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun çevre duvarını yıkarak

Otobüste bulunan 37 yolcu yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada otobüsteki 37 kişi yaralandı. Yaralanan vatandaşların bir kısmına olay yerinde müdahale edilirken diğerleri ise ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulundu. Meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.