Gündem

Merhum sanatçı Kemal Sunal’a büyük saygısızlık! “Amcasıyım” dedi, herkesi dolandırdı! Ali Sunal, “tehdit ediliyoruz” diyerek mahkemeye başvurdu!

Rol aldığı filmler ile hafızalara kazınan Türk sinemasının unutulmayan ismi Kemal Sunal, tam 22 yıl önce hayatını kaybetmiş olmasına rağmen 7’de 77’ye herkes tarafından sevilmeye devam ediliyor.

“Hababam Sınıfı” isimli filmde üstlendiği rol ile hafızalara kazınan ve “İnek Şaban” tiplemesi ile birçok projede yer alarak küçükten büyüğe herkesin hayranlığını kazanan usta sanatçı Kemal Sunal, 2000 yılında uçakta geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını yitirmişti. Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal’ın gözleri önünde vefat eden Kemal Sunal, Türk toplumunu derinden yaralamış ve üzerinden yıllar geçse de her zaman hatırlanacak bir yasın yaşanmasına sebep olmuştu.

Kemal Sunal’ın vefatının üzerinden 22 yıl geçtikten sonra Sunal ailesini derinden yaralayan bir olay yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda Sunal’ın amcası olduğunu söyleyerek bir film çeken ve köy halkını dolandırdığı iddia edilen Halit Sunal’ın, Ali Sunal ve diğer aile üyelerini tehdit ettiği öğrenildi.

2 YIL ÖNCE DÜZCE’DE FİLM ÇEKTİ!

Halit Sunal isimli şahıs, 2 yıl önce Düzce ilinde “Cennet Kuşları” adını vermiş olduğu bir film çekti. Bölge halkına da filmde rol vereceğini ve karşılığında para ödeyeceğini ileten Halit Sunal, iddialara göre köylüyü yapım şirketine borçlu çıkardı ve onları dolandırdı.

SUNAL AİLESİNİ TEHDİT ETTİ!

Ali Sunal’ın haberi duyması üzerine bir de Sunal ailesini tehdit eden Halit Sunal “beni kimse durdurama, TV programlarına çıkar yüzünüze tükürülecek hale getiririm” dedi. Ali Sunal, “aile huzurumuz kalmadı” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI!

Ali Sunal’ın suç duyurusu üzerine, Halit Sunal’a dava açıldı. Halit Sunal tehdit suçundan 2 yıl 6 aya kadar hapis istemi ile yargılanacak.