Gündem

Meral Akşener’in koruma polisi koronavirüse yakalandı!

Son dakika haberleri... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in koruma polisi koronavirüse yakalandı. Koruma polisinin koronavirüs testi pozitif çıkan Akşener, 15 Temmuz törenlerine katılmama kararı aldı. Öte yandan Akşener'in testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Son dakika haberleri… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in koruma polisinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu durum üzerine Akşener, 15 Temmuz törenlerine katılmama kararı aldı. Ayrıca Akşener’in testinin negatif çıktığı öğrenildi.

İYİ PARTİ’DEN AÇIKLAMA;

İYİ Parti’den yapılan açıklamada,”15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıl dönümü münasebetiyle, Millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan anma programına, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de katılacağını kamuoyuna duyurmuştuk. Ancak, Sayın Genel Başkanımızın koruma ekibinden bir polis memurunun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Her ne kadar sayın Genel Başkanımıza yapılan test ‘Negatif’ çıkmışsa da, yapılan değerlendirmeler sonrası, törene katılanları riske atmamak için, törene katılmama kararı alınmıştır” denildi.