Magazin

Melek Mosso Kimdir? "Açmak istiyorsanız açın!" dedi. Sahnede bacaklarını açtı…

Yaptığı “Hiç Işık Yok” şarkısı ile ünlenen şarkıcı Melek Mosso geçtiğimiz bir konserinde bacaklarını açarak kadın haklarını savunan bir konuşma yaptı…

SAHNEDE BACAKLARINI AÇTI…

Bu sezonun popüler dizilerinden Çukur için yaptığı  “Hiç Işık Yok” şarkısı ile ünlenen Melek Mosso o bir konserinde bacaklarını göstermesi ve söyledikleri ile bugün Twitter gündemine oturdu. Mosso bacaklarını açarak; “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok. aksini söyleyenlere …..” ifadelerini kullanması sosyal medyanın gündemine düştü…

MELEK MOSSO KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Şuan 31 yaşında olan genç şarkıcı, Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Melek Mosso’nun asıl soyismi ise ‘Davarcı’dır. Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesinden gelmektedir.
Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam eden Melek Mosso yan flütle şarkı söylemeye devam ediyor. 
Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etti. Akabinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 
2018 yılında kendisine ait Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait ‘Vursalar Ölemem’ şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi. 
Fenomen dizi Çukur’un dizi müziği “Hiç Işık Yok” şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso, şarkıları yorumlama şekli, farklı tarzı ve ses tonuyla dikkat çekiyor. 

Bir yanıt yazın