Magazin

Mehmet Ali Erbil’den korkutan haber: Apar topar ameliyata alındı!

Mehmet Ali Erbil’den korkutan haber geldi. Uzun süre sağlık sorunları yaşayan Erbil kötü günleri geride bırakırken, sevenlerini korkuttu. Erbil’in yakın arkadaşlarından Ercan Avşar, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, Erbil’in ameliyat olduğunu duyurdu.

Mehmet Ali Erbil’in ameliyat olduğu öğrenildi. Apandist ameliyatı olan Erbil’in durumunun iyi olduğu belirtildi. Erbil’in yakın arkadaşı Ercan Avşar, sosyal medya hesabından açıkladı.

AMELİYAT OLDU

Avşar, Erbil’in fotoğrafını paylaşıp altına ise “Babacım Apandisit Ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var” notunu düştü.

MEHMET ALİ ERBİL’DEN AMELİYAT SONRASI PAYLAŞIM

Mehmet Ali Erbil ise ameliyat sonrası kısa bir videosunu yayınladı. Erbil, yaptığı paylaşımda “Yakınlarım, dostlarım, sanatçı arkadaşlarım hepsi ziyaretime geldiler, sağolsunlar… Teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı. Çocuklarım bir gün bile beni yalnız bırakmadılar. Refakatçi olarak da kalıyorlardı. Hemşireler de kalıyordu, 24 saat nöbetçilerdi. Ama bir tane arkadaşım vardı. Onun vefakarlığını, sadakatini hiç unutmayacağım, dostluğunu hiç unutmayacağım. Hemşire olmadığında, akrabalarım kalmadığımda Ercan orada. Refakatçi yatağında yatıyor, helal olsun. Allah razı olsun ondan” dedi.