Magazin

Mehmet Ali Erbil Taburcu oluyor! İşte ilk görüntüleri…

Çarkıfelek programının ünlü sunucusu Mehmet Ali Erbil’in ilk görüntüsü ortaya çıktı. Erbil, hastane odasında kuaförü ve aynı zamanda çok yakın arkadaşı olan şarkıcı Ercan Avşar’ın doğum gününü kutladı.

ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI…

Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve sonrasında yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu nükseden Mehmet Ali Erbil, 7 aydır hastanede tedavi görüyor. Aylardır görüntülenemeyen Mali’nin ilk görüntüsü ortaya çıktı.236 gündür hastanede yatan Mehmet Ali Erbil, ilk kez hem fotoğraf çektirdi hem de video çekilmesine izin verdi. Erbil, hastaneye yattığından beri yanından ayrılmayan yakın dostu Ercan Avşar’ın doğum gününü kutladı. Ercan Avşar’da bu keyifli anları sosyal medyasında paylaştı.

NEŞELİ HALLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

Aynı zamanda şarkıcılık yapan Ercan Avşar’ın seslendirip meşhur ettiği “Happy de Birth Day To You” şarkısı eşliğinde pastayı kesen ikilinin neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

YASMİNA ERBİL: BABAM TABURCU OLUYOR

Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen Yasmin Erbil, babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve önümüzdeki günlerde taburcu olacağını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın