Magazin

Mehmet Ali Erbil'den haber geldi!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son zamanlarda hastalığı yüzünden sürekli gündemde takip ediliyordu. Yıllardır kaçış sendromu ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz ay beyin damarının tıkanması nedeni ile tekrar hastaneye yatırılıp gözetime alınmıştı.

KARDEŞİ DUYURDU
Kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil’in yoğun bakımdan normal odaya geçtiği bilgisini verdiği ünlü şovmenden güzel haber geldi.

TABURCU OLDU
Snob Magazin’de yer alan habere göre, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil taburcu oldu. Maslak’ta özel bir hastanede yatan Mehmet Ali Erbil, iki gün önce evine geçti. Ailesine kavuşan Mehmet Ali Erbil’in moralinin bir hayli iyi olduğu öğrenildi.

AYDA 150 BİN TL ÖDÜYORDU
Geçtiğimiz günlerde 62 yaşındaki şovmenin sigortasının artık geçerli olmadığı ve hastaneye ayda 150 bin TL ödediği iddia edilmişti.

SAĞLIK DURUMUNU DUYURDU
Abisinin sağlık durumunu yakından takip eden Prof. Dr. Yeşim Erbil, komedyenin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili Instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “Yeşim Erbil, abisinin fotoğrafını “Abim bildiğiniz gibi çok yorucu bir hastane süreci yaşadı. Evinde olsa da doktorları tarafından yakın takip altındaydı. Baş ağrısı nedeni ile yapılan incelemelerde beyinde çok ufak bir alanda kan akımının azaldığı saptandı. Bu nedenle yakın izlem amacı ile yatış yapıldı. Bilinci açık konuşuyor yemek yiyor. Endişe edecek bir şey yok. Bu kadar ağır bir süreç sonrasında bu tarz olaylar olabilir. Allah beterinden korusun. Hastalık da şifa da Allah’tan. Yine taburcu olup kendi sayfasından komik paylaşımlar yapar inşallah.”

Bir yanıt yazın