Magazin

Megastar Tarkan’ın konser vereceği İzmir sahnesinde, korkunç kaza: Dev platform çöktü, bir kişi yaralandı! Tarkan’dan açıklama gecikmedi!

9 Eylül’de İzmir’de gerçekleşecek olan Tarkan konseri öncesi korkunç bir kaza yaşandı. Kazada bir kişi yaralanırken belediye başkanından ve Tarkan’dan açıklama gecikmedi.

DEV PLATFORM ÇÖKTÜ!

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü dolayısı ile birçok etkinlik düzenlenmeye başlandı. Etkinlikler kapsamında haberi duyurulan isimlerden birisi de Megastar Tarkan oldu. Tarkan’ın Cumhuriyet Meydanı’nın yakınında bulunan Kordonboyu tarafında konser vereceği açıklandı.

Yıllar geçse de Türkiye’nin en sevilen isimlerinden olan ve yeri hep özel kalan Tarkan’ın 9 eylül tarihinde İzmir’de vereceği konser heyecan yaratırken dün akşam konser alanında korkunç bir olay yaşandı. 1 hafta öncesinden başlayan konser hazırlıkları esnasında kurulan dev platform saat 23:00 civarında büyük bir gürültü ile çöktü. Gelen haberlere göre sahne üzerinde bulunan dev platformun çöküşü esnasında alanda 40 kişinin çalıştığı ve birinin de yaralandığı öğrenildi.

Olayın hemen ardından hastaneye kaldırılan emekçinin durumunun iyi olduğu bilgisi, kamuoyu ile paylaşıldı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!

Tarkan’ın konserine bir gün kala sahne üzerinde bulunan dev platformun bir anda çökmesi, herkesi şaşkına çevirdi. Olaydan hemen sonra açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şu ifadeleri kullandı: “Tarkan’ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybının olmaması ile teselli buluyoruz. Etkinlik ile ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız.”

TARKAN’DAN PAYLAŞIM GELDİ!

İzmir’deki konseri için heyecanlı olan Tarkan, platformun çökmesinin hemen ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Megastar, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “İzmir’e giderken sahnenin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ancak can kaybı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin, ekip arkadaşlarımın iyi olduklarını bilmek beni mutlu etti. Çok geçmiş olsun. Ben yoldayım, İzmir’e gidiyorum. Konserin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız.”