Eğitim

MEB’den son dakika açıklaması: 31 Aralık’a kadar devam edecek!

Bugün saat 15:30’da Kabine Toplantısı gerçekleşti. Kritik toplantı ardından basına açıklama yapan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yıl sonuna kadar online eğitime devam edileceğini duyurdu. Konuyla ilgili olarak, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıklamasında bulundu. MEB’den yapılan açıklamada, eğitim öğretim faaliyetlerinin 31 Aralık’a kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edeceği bildirildi.

Türkiye’de milyonlarca vatandaş bugün açıklanacak corona virüsü tedbirlerimi merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, yıl sonuna kadar eğitim ve öğretim faaliyetlerin uzaktan eğitimle gerçekleşeceği duyuruldu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından MEB resmi internet sayfası üzerinden son dakika duyurusunda bulundu.

MEB tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında Koronavirüs ile mücadelede alınan ek tedbirleri açıkladı. Buna göre tüm eğitim öğretim faaliyetleri 31 Aralık’a kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecek.

Koronavirüs ile mücadelede alınan ek tedbirler gereği, resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecek. Uzaktan eğitim sürecine ilişkin detaylı bilgilendirme ayrıca yapılacak.