Magazin

Mazhar Alanson’dan isyan: “Vurun ulan vurun ben kolay ölmem!”

MFÖ'nün 27 Ağustos'ta Bodrum'da vereceği konser için yeterli bilet satışı yapılamamış, bu da tartışmalara sebep olmuştu. Mazhar Alanson'dan konuya dair sert açıklama geldi.

İki gündür süren tartışmaların üzerine bugün açıklama yapan Mazhar Alanson; “Beni linç ediyorlar” diye isyan etti.

MFÖ’nün 27 Ağustos’ta Bodrum’da vereceği konser iptal edildi. Konserin iptal edilmesinin sebebi olarak ise hiç bilet satılamadığı iddiası ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, Mazhar Alanson’un daha önce yaptığı bir açıklama nedeniyle tepki gördüğünü, bilet satışının da bu yüzden olmadığını öne sürdü. Bazılar ise Alanson’un hükümete yakın bir söylem geliştirmesi nedeniyle insanların artık onun konserlerine gitmeyi tercih etmediğini ifade etti.

Bu iddialara kendi sosyal medya hesabından yanıt veren Alanson “Vurun ulan vurun ben kolay ölmem” diye isyan etti.  Sanatçı, “Allah iftiradan korusun. 2018 yılında verdiğim röportajda, ‘Ülkemizin gerçeklerini kabul edersek hepimiz daha mutlu olacağız. Ben mesela, okullarda Atatürk sevgisini otomatikman pek çok çocuk gibi aldım bünyeye. Ama Peygamberime de aşığım, ne var bunda!’ demiştim. Röportajdan bakabilirsiniz ne dediğime. Beni linç ediyorlar” dedi. Alanson bilet iddiaları için kısa ve net konuştu: “Konserin sıfır bilet sattığına çocuklar bile inanmaz.”

Bodrum’da yapılacak konserin organizasyonunu üstelenen şirket KerkiSolfej ise konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada; “27 Ağustos akşamı yapılması planlanan MFÖ Bodrum Antik Tiyatro Konseri için satılan resmi bilet 401 adet, etkinliğin resmi bilet geliri 51 bin Türk lirasıdır. Bu sayı grup üyeleri ve menajerleri ile paylaşılarak teknik, konaklama, ulaşım ve sair giderler tarafımıza ait olacak şekilde konserin tüm bilet satış gelirlerini kendilerine bırakarak organizasyonu gerçekleştirme talebimiz olmuştur. Ancak grubun sahneye çıkmak için 70 bin TL talep etmesi neticesinde ortak kararla konserin iptali kararlaştırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Mazhar Alanson’un grup arkadaşı Özkan Uğur ise, kendi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla arkadaşına destek verdi.