GenelYaşam

Mavi Dolunay Nedir? Ne Zaman Başlayacak? Etkileri Nelerdir?

Mavi Ay, dünyada yaşanan volkanik patlamalar ve orman yangınlarının sebep olduğu toz bulutlarının hareketi nedeniyle mavi tonlarında gözüken Dolunay, gökbilimciler tarafından bu isimle anılmaktadır. 2021 yılının Mavi Ayı 22 Ağustos saat 15:01 tarihinde gerçekleşti. Peki Mavi Ay’ın etkileri neler?

Mavi Ay’ın Etkileri?

Astrolog Elif Bozkurt konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu:

Ay Düğümlerine yaptığı olumlu açılar ise hem ilkokul ve lise çağı hem de yüksek öğrenim konularında olumlu gelişmeler olacağını gösteriyor ki, okulların kesin olarak açılacağı duyuruldu.”

“Belirli bir zamanda Ekim&Kasım aylarında kapanma olasılığı olacağı veya tekrardan düzenleme getirileceği kanısındayım.”

“Ülkemizin ise hukuksal, din ve akademisyenlerle ilgili konularda  şanslı bir döneme geçeceğini vurguluyor! Ağustos ayı bir çok zorluğun yaşandığı ancak ikinci yarısı itibariyle toparlanacağımız bir ay! Özellikle Venüs’ün Terazi burcu seyahati ruhumuzu naifleştirecek, ilişkileri şifalandıracak, dargınları barıştıracak!”

“Sonbaharın konuları ise ekonomik kriz ve Türkiye de dahil bazı ülkelerde olacak olan depremler. Çünkü tüm yıl boyunca Uranüs’ün deprem açıları çok aktif olacak fakat gene de ben Türkiye’de çok şiddetli bir deprem olmayacağı kanısındayım.”

“Ülkemizde ise 2020 yılında başlamış olan barolardaki sorunlar ve üniversitelerdeki problemlere bir düzen getirilebilir. Bu sorunlarda çözüm süreci başlayabilir. Yazın son ayı olan Ağustos’un her anını keyifle değerlendirin sevgili okurlar. Çünkü Kasım ve Aralık aylarındaki tutulmalar biraz yorucu olabilir”

“Terazi, İkizler, Koç ve Yaylar bu ay da şanslı burçlar, Kova, Aslan, Akrep ve Boğalar gergin Yengeç ve Başaklar beklenmeyeni bekle ve Balık ve Oğlaklar stabil olarak etkilenecek.” ifadelerini bulundu.