Magazin

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah isyan etti!

Son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide İnci karakterine hayat veren ve diziden ayrılmasıyla gündeme oturan başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından kendisine gelen ‘memnun değilsen, geldiğin ülkeye dön’ yanıtlarına isyan etti. Ünlü oyuncu kendisine yorum yapan kişileri hedef alarak ‘Gerçekten siz mutlu musunuz?’ ifadelerini kullandı.

Sık sık Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu bu kez haksızlıkları savunduğu için aldığı ‘beğenmiyorsan gidebilirsin’ yanıtlarını hedef alarak sitemde bulundu. 31 yaşındaki ünlü oyuncu kendisine yapılan çeşitli yorumlara sessiz kalamayarak, “Bana memnun değilsen git diyenler oluyor diyerek seni geldin memlekete alalım falan yazanlar, siz memnun musunuz? Memnun olan sapıktır katildir dolandırıcıdır hak yiyendir adalete karşı olandır. Düşünmek için beyninizi kullanın klavyeyi elinizle tuşlayın artık yeter trollspor” ifadelerini kullandı. Öte yandan kendisine geçtiğimiz günlerde rol gereği boyattığı saçları hakkında çıkan haberi tii’ye alarak isyan etti.

Masumlar Apartmanı’ndan neden ayrıldı?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Tansel Öngel’in yer aldığı Masumlar Apartmanı, dün akşam ekrana gelen 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı’nın sezon finalinde kaza geçiren İnci, Han’ın kollarından hayatını kaybetti.

Ölerek diziden ayrılan oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hakkında çıkan iddiaları da yalanlayarak şunları yazdı: “Şunu bilmenizi isterim abuk sabuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu. Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı. Canım İnci.”