Magazin

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’den yeni film! Merve Dizdar ile aşk iddiasına yanıt geldi..

TRT’nin fenomen dizisi Masumlar Apartmanı dizisindeki Esat karakteriyle herkesin beğenisini toplayan ve oyunculuk kariyerinde sıçrama yaşayan Uğur Uzunel hayranlarını sevindirecek yeni bir haberle geldi. Uzunel yeni bir film projesi ile seyirci karşısına çıkacak.

Masumlar Apartmanı Esat Kimdir? Masumlar Apartmanı Esat Gerçek Adı Ne? - Finans Ajans

Verimli bir sezon geçiren Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla başarısını ispatlayan Uğur Uzunel yaz sezonunu da boş geçirmek istemedi. Uzunel MGX Film’in Anka isimli filminde yer almak için anlaşma imzaladı. Film Ozan Akbaba ve Deniz Işın’ı da buluşturacak. Filmin kadrosundan ani bir kararla ayrılan Özgür Emre Yıldırım’ın ardından ekibe Uğur Uzunel dahil oldu.

“En iyi çıkış yapan erkek oyuncu’

Lider Markalar Ödülleri Töreni'nde 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu' ödülünü alan Uğur Uzunel, Merve Dizdar hakkındaki sorulara cevap verdi.

Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021 ödül töreninde görüntülenen oyuncu, “Masumlar Apartmanı güzel bir iş oldu. İyi bir iş olacağını bekliyorduk zaten. Ekibimiz çok güzel, hem rejide hem oyunculukta hem kamerada çok mutlu çalıştığımız bir ekip. O yüzden gelen sonuç beni şaşırtmıyor. Beklediğimden iyi tepkiler aldığımız için mutluyum” açıklamasını yaptı. Uzunel ödül töreninde en iyi çıkış yapan erkek oyuncu ödülüne layık gördüldü.

İhanet iddiasına tepki gösterdi

Uğur Uzunel isyan etti: Bu konu kapansa iyi olur! - Magazin Haberleri - Milliyet

Doğallıkları ve samimi yaklaşımlarıyla gözde çiftlerden olan Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ani bir kararla yıldırım hızıyla boşanmıştı. Boşanma haberini Dizdar, sosyal medya hesabından duyurarak herkesi şoke etmişti. Ayrılık öncesi birlikte mutlu fotoğraflarını paylaşan çift her ne yaşandıysa iki hafta içinde ayrılık kararı almıştı.

Ayrılığın nedeni bilinmezken Merve Dizdar ve dizideki partneri Uğur Uzunel hakkında yasak aşk iddiaları gündeme gelmişti. Konuyla ilgili iki tarafta sessizliğini korurken dün ödül törenine katılan Uzunel, Dizdar hakkındaki soruları yanıtladı.

“Merve sevdiğim arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. İhanet kesinlikle yok. Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak bile ayıp bence. Merve’nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez! Merve’ye de hadsizlik etmek istemem.” diyen ünlü oyuncu, çıkan ihanet iddialarını yalanladı.