Magazin

Masumlar Apartmanı dizisinde, şoke eden ölüm! Bir daha göğe bakamayacaklar! Diziden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarının, iki sezondur reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan dizi, gerçek bir hikâyeyi yansıtması sebebi ile herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Dizinin başrolleri Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yanında, diğer oyuncuların performansları da her hafta gündeme gelmeye devam ederken, bir yerlerde gerçekten böyle hayatlar yaşanıyor olması, izleyicileri derinden etkilemeyi başarıyor.

Yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam eden Masumlar Apartmanı dizisinde, bu hafta yaşanan gelişmeler Safiye’nin tekrar karamsar günlerine geri döneceğini düşündürürken, dizi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialardan sonra, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Safiye ve Naci Muratlarına Erdi!

Dizinin başından itibaren herkesin yüreğine işleyen bir hikâyeye sahip olan Safiye, lise aşkı ve hiç unutamadığı Naci’sine yıllar sonra kavuşmuş ve umutsuz giden hayatı, tekrar yoluna girmeye başlamıştı. Uzun yıllar sonra Safiye’nin hayatına geri dönen anca lise yıllarında ki en yakın arkadaşları ile evlenip boşanmış ve ondan bir çocuğu olan Naci, diziye bambaşka bir hava getirdi.

Safiye’nin yıllardır karanlıklar içinde yaşamış olduğu dünyası, Naci’nin gelişi ile tekrar aydınlanmış ve bu durum izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı. İlk sezondan itibaren gelen olarak üzücü durumların yaşandığı dizi de geçtiğimiz hafta nihayet beklenen olmuş, Naci ve Safiye yıllar sonra birbirlerine kavuşarak, nikah masasına oturmuşlardı.

Naci Safiye’nin Evinde!

Kötü bir çocukluk geçiren ve sürekli olarak annesinin hayaleti ile yaşayan Safiye, dizinin başından itibaren evine kimseyi almıyor ve temizlik takıntısı ile dikkat çekiyordu. Kasvet dolu bir hayat yaşayan ve yaşadığı psikolojik durumlardan ötürü etrafında ki kişilere de hayatı zehir eden Safiye, Naci’nin gelişi ile bambaşka bir insan olma yoluna girdi.

Tek aşkının öldüğünü düşünürken tekrar ona kavuşması hatta nikah masasına oturacak kadar onu değiştirmesi Safiye’ye hayatı adına tekrar umutlanmasını sağlarken, evlendikten sonra evden çıkmama isteğini sürdüren Safiye, Naci’yi ikna etti. Naci, kimseyi eve almayan Safiye’nin, odasına kadar girmeyi ve onun hayatına güzel dokunuşlar yapmayı başardı.

Naci Ölüyor!

Hayatı yoluna girmeyi başaran Safiye’nin, ilerleyen bölümlerde tekrar bütün umudunu kaybedeceği iddiası ortaya atıldı. Ellerinin uyuşmasına sebep olan ölümcül bir hastalıktan ötürü tedavi olan Naci’nin, hastalığa tekrar yakalanmış olduğu ve kısa bir süre içerisinde öleceği düşünülüyor.