Gündem

MasterChef’in yeni bölümünde hangi yarışmacı geri geliyor?

Dün akşamki programda Gülşah'ın elendiği MasterChef  Türkiye'nin 48. bölümünde, daha önce elenen hangi yarışmacının geri döneceği belli oldu.

Herkesin merakla beklediği 48. bölüm fragmanında, önceden elenen yarışmacılardan hangisinin programa yeniden katılacağı sorusu cevap buldu.

TV8 ekranlarının herkesin ilgiyle izlediği yarışması MasterChef Türkiye dün akşam 47. bölümüyle ekrana geldi. Eray, Duygu, Berker, Gülşah, Ebru ve Özgül’ün eleme adayı olduğu yarışmanın sonunda , programa veda eden isim Gülşah oldu. Elemenin ardından yeni bölüm fragmanının yayınlandığı yarışmaya daha önceden elenen ve yedek listede olan Arem Yücel dahil oldu.

48. bölüm fragmanının yayınlandığı yarışmaya katılacak yeni yarışmacı, daha önceden düellolarda elenen 22 yaşındaki işletmeci Arem Yücel oldu. Kaptanlık oyunu için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar şeflerin isteği doğrultusunda en iyi menemeni yapmaya çalışacak.

Aslen Diyarbakırlı olan 22 yaşındaki Arem Yücel’in işletmeci olduğun biliniyor. Yemek yapmanın bir tutku olduğunu söyleyen Arem, hazırladığı tabaklara da dizi ve film isimleri veriyor.