Magazin

MasterChef yarışmacısı, şeflerin midesini bulandırdı! Danilo Zanna yüzünü ekşitti, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya tadına bile bakmadı!

2018 yılından bu yana Tv8 ekranlarında yayınlanan ve 2011 yılında reyting düşüklüğü sebebi ile veda etmiş olduğu Show TV kanalının aksine çok daha büyük bir başarıyı elde eden MasterChef Türkiye yarışması, izleyicilerin evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Tv8 kanalının sevilen bir diğer yarışma programı olan Survivor All Star 2022’nin final yapmasının ardından hiç zaman kaybetmeden 1 Temmuz tarihinde yeni sezonu için start veren fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, sene başından bu yana ortaya atılan jüri değişikliği iddialarına aldırış etmeden aynı kadro ile çekilmeye başlandı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliğinde çekimleri devam eden MasterChef Türkiye yarışması, geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Birinci eleme turunu başarı ile tamamlayan ve yarışmanın ikinci bölümü olan 3’lü düellolara çıkmaya hak kazanan yarışmacılar, sevilen yarışmanın yeni bölümü için bir araya geldi. 3 kadın yarışmacıyı bir araya getiren eleme etabında, yarışmacılardan bir hamur tatlısı yapmaları istendi. Jüri üyelerinin başlangıç direktifleri ile birlikte kendilerine verilen süre içerisinde en iyi tatlıyı yapan yarışmacılar arasında gözlenen rekabet, tam bir seyir keyfi yaşattı.

Süre sonunda 3 yarışmacı da tabaklarını başarılı bir şekilde hazırlayarak şeflerin önüne sundu. Tabağını ilk tattıran isim ise Nazike isimli genç yarışmacı oldu. Ancak Nazike için işler yolunda gitmedi.

TATLISINI GETİRDİ!

Kendilerine verilen zaman içerisinde en iyi tatlıyı yapmaya çalışan yarışmacı adayları, süre sonunda ellerini kaldırarak tabaklarının hazır olduğunu gösterdi. Jüri üyelerinin çağrısı üzerine tadım masasına tabağını ilk getiren isim Nazike oldu.

DANİLO ZANNA TEPKİSİNİ SAKLAYAMADI!

Nazike’nin tabağını ilk tadan isim Danilo Zanna oldu. Zanna, ilk çatalında suratını ekşitti ve Nazike’ye “tuz mu koydun dedi?”

DİĞER ŞEFLER TATMADI!

Pudra şekeri yerine tuz koyduğunu fark eden yarışmacı oldukça üzülürken, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu tabağı tatmadan geri gönderdi.