Magazin

MasterChef Türkiye’nin ünlü jürisi Somer Sivrioğlu’na, Arto’dan sert sözler: “Bu sıfat ile başka ne olabilirdin ki?”

Jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye yarışması sayesinde adından söz ettiren ve son dönemlerde de özel hayatı ile ön plana çıkmaya başlayan Somer Sivrioğlu, Arto’nun radarına girdi. Arto, Somer Şef’in yapmış olduğu açıklamaları sert bir dil ile eleştirdi.

SOMER ŞEF’TEN YEMEK YAPMAYA İLİŞKİN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!

Yıllar önce yurtdışına giderek Efendy isimli bir restoran açan ve Türk mutfağının çeşitliliğini tanıtmaya başlayan ünlü Şef Somer Sivrioğlu, zaman içerisinde popülerliğini arttırarak ekran önünde de tanınmaya başladı. Türkiye’ye de restoranın bir şubesini açan Somer Şef, 2018 yılında Tv8 yönetimi ile anlaşmaya vararak MasterChef Türkiye isimli fenomen yarışma programının jüri koltuklarından birisine oturdu.

Son dönemlerde hem yarışma programı hem de özel hayatı sayesinde sıklık ile gündeme gelen Somer Şef, geçtiğimiz günlerde mesleğine ilişkin samimi itiraflarda bulundu. İyi yemek yapmanın iyi sex yapmaya faydası olduğunu belirten Somer Şef, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekti.

“YEMEK YAPMAK RUHUMU BESLİYOR!”

Mesleğine büyük bir tutku ile bağlı olduğunu belirten Somer Sivrioğlu, yemek yapmanın ruhunu beslediğini ifade etti. Ayrıca Somer Şef, doğru yemeğin insana büyük bir haz verdiği konusuna da dikkat çekti.

ARTO’DAN SERT ÇIKIŞ!

Bir süredir Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapan Arto, Somer Şef’in mesleğine ilişkin yapmış olduğu samimi açıklamalara sert çıktı. Arto, Somer Şef’in sözlerine şu şekilde karşılık verdi: “Ya sen ünlü olmasan acaba sana kim bakardı? Şu sıfat ile ne olabilirdin? Karını aldattın orada çalışan kadın ile daha ne rezillikler olabilir belli değil. Sonuç olarak bunları konuşabilecek bir durumun var mı ya?”