Magazin

MasterChef Türkiye’de takım oyunu heyecanı: İlk takım oyununu kim kazandı? Eleme potasına kimler girdi?

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Haftanın ilk takım oyununun oynandığı gecenin sonunda iki kişi eleme potasına girdi.

İLK TAKIM OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de haftanın ilk takım oyunu oynandı. Pazartesi günü yayınlanan bölümde mavi takımın kaptanlığını alan Çağatay ile kırmızı takımın kaptanlığına seçmiş olduğu Ayaz, yeni haftanın ilk takım oyunu için takımları ile birlikte tezgahlarının başlarına geçti.

Artık alışılmış bir konsept olan ikili düellolu takım oyunu, dün akşam fenomen yarışma programında nefesleri kesti. Yöresel kebap çeşitlerinden oluşan bir liste veren jüri üyeleri, takım kaptanlarına her bir kebap çeşidi için bir kişiyi seçmelerini söyledi. Çağatay ve Ayaz takım arkadaşlarını kebap çeşitlerine göre eşleştirdi.

KAZANAN BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde nefesler adeta tutuldu. Her bir kebap çeşidi için ikili düellonun oynandığı tezgahların başlarına giden jüri üyeleri, değerlendirmeyi hemen tadım sonrasında yaptı. Tezgah başına yapılan değerlendirmelerin sonucunda haftanın ilk takım oyununu kazanan taraf, kırmızı takım oldu.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Kırmızı takımın takım oyununu kazanmasının ardından dokunulmazlık oyununa çıkan mavi takım yarışmacıları, adlarını garanti altına almak adına tüm yeteneklerini ortaya serdi. Yapılan dokunulmazlık oyununu ise takımın kaptanı Çağatay kazandı. Çağatay ilk eleme adayı olarak Fatma Nur’un adını verirken yapılan açık oylamada Büşra ve Kaan’ın oy sayıları eşit çıktı. Bunun üzerine Çağatay’a bir oy hakkı daha verildi.

Çağatay kaptan olmasının avantajı ile kendisine verilmiş olan ek oy hakkını, Kaan’dan yana kullandı. Böylelikle Kaan haftanın ikinci eleme adayı oldu.