Magazin

MasterChef Türkiye’de Somer Şef rüzgarı: MasterClass yarışmasını kim kazandı? MasterClass ödülü ne oldu?

Ekranların sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. MasterClass eğitimi alan yarışmacılar, gecenin sonunda eğitimden öğrendiklerini en iyi şekilde tabağa dökmek için tüm yeteneklerini ortaya serdi.

SOMER ŞEF’TEN VEJETARYEN MUTFAĞI EĞİTİMİ!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, eğlenceli anlara tanıklık etti. Takım yarışmalarına ara verildiği yeni bölümde Somer Şef sahneye çıktı ve kendi restoranı olan Efendy’de yarışmacılara MasterClass eğitimi verdi.

Son dönemlerde iyiden iyiye popüler olmaya başlayan ve her restoranın menüsünde de yer almayan vejetaryen mutfağına ilişkin önemli bilgiler veren Somer Sivrioğlu, bilgisi ve tecrübesi ile hem yarışmacıları hem de ekranları başlarında yer alan izleyicileri adeta mest etti.

BATIRIK YAPTILAR!

Somer Şef’ten vejetaryen mutfağına ilişkin bir eğitim alan MasterChef Türkiye yarışmacıları, her hafta olduğu gibi bu hafta da eğitim sonrası bir sınava tabi tutuldular. Yarışmacılardan 30 dakika içerisinde en iyi batırık yemeğini yapmalarını isteyen şefler, yarışmacılara adeta ecel terleri döktürdü.

KAZANAN BELLİ OLDU!

Somer Şef’ten aldıkları vejetaryen mutfağı eğitimi sonrasından eğitimde öğrendikleri doğrultusunda en iyi batırık yemeğini yapmak için mücadele eden yarışmacılar, 30 dakikalık sürenin ardından hazırladıkları tabakları şeflere sundular. Yaptıkları kısa bir değerlendirmenin ardından kazanan ismin Tayfun olduğunu açıklayan jüri üyeleri, sonrasında ise ödülü açıkladı.

MasterChef jürileri MasterClass oyununun kazananı olan Tayfun’a bir spa ödülü verdi. Tayfun’a, yanında üç arkadaşını götürme hakkı tanıyan jüri üyeleri, yarışmacının seçeceği isimleri heyecan ile bekledi. Tayfun kendisi ile birlikte spa ödülünü tatmasını istediği arkadaşlarını Çağatay, Kıvanç ve Kaan olarak açıkladı.