Gündem

MasterChef Türkiye’de Mehmet Yalçınkaya şov yaptı! Et doğrama ve et işleme eğitiminin sonunda Masterclass’ı kim kazandı?

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan ve ilk sezonundan itibaren izleyiciler tarafından çok sevilen MasterChef Türkiye, bu sezon da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarıyor.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerin karşılarına çıkan ve Masterclass eğitimine şahitlik eden fenomen yarışma programı, gecenin sonunda kazanan isme verilen büyük ilgi çekmeyi başardı. Kazanan isme tekne seyahati hediye edildi.

MEHMET ŞEF’TEN YARIŞMACILARA ET EĞİTİMİ!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, yine izleyicileri ekranları başlarına kilitlemeyi başardı. Takım oyunlarının ve eleme oyunlarının oynandığı koca bir haftadan sonra eğitim arası veren MasterChef Türkiye’de, Mehmet Şef sahneye çıktı.

Mehmet Şef’in sahibi olduğu MYK isimli akademiye götürülen yarışmacılar, ünlü şeften ders aldı. Et işleme ve et doğrama konusunda yarışmacıları bilgilendiren ve önemli noktalara değinen Mehmet Şef, yalnızca yarışmacılar için değil ekranları başlarında olan izleyiciler içinde resmen bir eğitim vermiş oldu.

STEAK TARTAR YAPTILAR!

Mehmet Şef’in vermiş olduğu et doğrama ve et işleme derslerinden sonran stüdyoya gelen yarışmacılar, bir Masterclass oyunu oynadı. Yarışmacılardan Steak Tartar yapmalarını isteyen jüri üyeleri, sürenin sonunda en iyi tabağı bulmak adına değerlendirmelere başladı. Ayrıca dün akşam yayınlanan yeni bölümde sezonun ilk bilgi yarışması da oynandı.

KAZANAN İSİM BELLİ OLDU!

Steak Tartar isimli yemeğin yapıldığı ve bilgi yarışmasının oynandığı yeni bölümde başarılı performanslar sergileyerek finale kalan isimler Büşra, Ayaz ve Gamze oldu. Yapılan değerlendirmelerin sonunda Masterclass’ı kazanan isim Gamze oldu. Gamze’nin başarısı, bir haftalık tekne seyahati ile ödüllendirildi.