Magazin

MasterChef Türkiye’de dış çekim oyununun kazananı belli oldu! 8 Eylül 2022 MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kimler girdi?

Yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de heyecan dolu anlar yaşandı. Gecenin sonunda Malatya dış çekim oyununun kazananı belli olurken dokunulmazlığı alan isim ve eleme potasına giren yarışmacılar da açıklandı.

MALATYA’DA YARIŞTILAR!

Dün akşam dış çekim oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, yine heyecanlı anlara tanıklık etti. Kaan’ın kaptanlığında haftanın ilk iki takım oyununu kazanan mavi takım galibiyet serisini sürdürmek isterken Melih’in kaptanlığındaki kırmızı takım, haftayı hiç değilse bir oyunu kazanarak bitirmek istedi.

Malatya’ya özgü yemeklerin yapıldığı dış çekim oyununda kıyasıya bir rekabet yaşandı. Kırmızı takım iki yarışmacıyı daha eleme potasına göndermemek için yemeklerin başında resmen ecel terleri döktü.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Kayısı cenneti Malatya iline özel bir menü çıkaran kırmızı takım ve mavi takım, yemeklerini konuklara tattırdı. Tadım sonrasında iki takımın yapmış olduğu yemekleri puanlayan ve oylarını kapalı zarfın içerisinde kutuya atan konuklar, tansiyonu yükseltti. Stüdyoda devam eden çekimde kutudan çıkan oylar açıldı. Danilo Zanna’nın eşliğinde açıklanan oylama sonucunda rakibine göre daha fazla oy olarak dış çekim oyununu kazanan takım, mavi takım oldu. Böylelikle Kaan MasterChef Türkiye 2022 sezonunun yenilmeyen ilk kaptanı olarak tarihe geçti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Bu hafta üç oyunu da kaybederek hezimete uğrayan kırmızı takım, oylama sonrasında dokunulmazlık oyunu için tezgahların başına geçti. Şeflerin istedikleri ürün ile bir tabak hazırlayan yarışmacılar, sürenin sonunda yemeklerini jüri üyelerine tattırdılar. Tadım sonrasında en güzel yemeği yapan ve dokunulmazlığı alan kişi, Metin oldu. Metin dokunulmazlığın vermiş olduğu ayrıcalık ile 5’inci eleme adayını Dilan olarak gösterdi.

Toplu oylama esnasında kartlarını açık oynayan kırmızı takım yarışmacıları, yazılacak pek de bir isim kalmamış olması sebebi ile 6’ıncı eleme adayı olarak Serpilay’ın adını yazdı.