Magazin

MasterChef Türkiye’de anlamlı oyun! Sıfır atık oyununu hangi takım kazandı? 3’üncü ve 4’üncü eleme adayları kimler oldu?

Yeni bölümü ile izleyicilerini yine ekranları başına kilitlemeyi başaran fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, dünya için anlamlı bir oyuna imza attı.

SIFIR ATIK OYUNU OYNANDI!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, anlamlı bir oyun ile izleyicisinin karşısın çıktı. Dünya kaynaklarının tükenmeye başladığı şu günlerde sıfır atık başlığına dikkat çeken fenomen yarışma programı, heyecanlı anlara şahitlik etti.

Yarışmacılardan olabildiğince az malzeme ve olabildiğince az atık ile 5 farklı yemek yapmalarını isteyen jüri üyeleri, verdikleri bir saatlik sürenin ardından küvetlere atılan çöpleri tarttı. Tartı sonunda en az atık ile oyunu tamamlayan takım kırmızı takım oldu. Kırmızı takım sıfır atık oyununa +2 puan ile önde başladı.

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Sıfır atık oyununa karşı takıma göre daha az çöp biriktirerek +2 puan önde kazanan kırmızı takım, jüri üyelerinin değerlendirmelerini sabırsızlık ile bekledi. Her iki takımın da hazırlamış olduğu 5 farklı yemeği tek tek deneyen jüri üyeleri, sonrasında aralarında kısa bir toplantı yaptı. Yapılan toplantının ardından kazanan takımı açıklayan jüri üyeleri, haftanın ikinci takım oyununu kazanan takımın kırmızı takım olduğunu belirtti.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Kırmızı takımın haftanın ikinci takım oyununu kazanmasının ardından dokunulmazlık oyununa çıkan mavi takım oyuncuları, kıyasıya rekabet etti. Jüri üyelerinin istediği tabağı en lezzetli ve en yaratıcı şekilde hazırlayan isim Büşra oldu.

Dokunulmazlığın sahibi olan Büşra, haftanın 3’üncü eleme adayı olarak takımın kaptanı Çağatay’ı gösterdi. Yapılan açık oylama sonucunda ismi en çok çıkan ve haftanın 4’üncü eleme adayı olan kişi ise Görkem oldu.