Magazin

MasterChef Türkiye yarışmacısından affedilmez hata! Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu tabağı geri çevirdi, Danilo Zanna’nın midesi ağzına geldi!

2018 yılında Tv8 ekranlarına transfer olan ve Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu gibi ünlü şeflerin jüriliğinde izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 4’üncü sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

1 Temmuz günü yeni sezonunun startını veren fenomen yarışma programı, birbirinden yetenekli yarışmacıları ağırlarken yarışmanın 16’sında olacak olan yarışmacıları belirlemek amacı ile eleme turlarının çekimlerini yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda birinci eleme turunu tamamlayan ve şu sıralar yarışmacıları ikinci eleme turu doğrultusunda 3’lü düellolarda değerlendiren jüri üyeleri, yarışmacı adaylarını oldukça zorluyorlar.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran sevilen yarışma programı, geçtiğimiz günlerde MasterChef tarihinde affedilemeyecek olan bir hata yapan yarışmacı adayı ile gündeme damga vurdu. 3 kadın yarışmacının yarıştığı 3’lü düelloda yapılan hata, jüri üyelerini çıldırttı.

TATLI YAPMALARINI İSTEDİLER!

MasterChef Türkiye yarışması geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekranlara geldi. Fenomen yarışma programı yeni bölümünde 3 kadın yarışmacı adayının düellosu ile dikkatleri üzerine topladı. Jüri üyeleri yarışmacı adaylarından pate a choux isimli hamur işi tatlıyı yapmalarını istedi.

AFFEDİLMEZ HATA!

Jüri üyelerinin reçetesini vermiş oldukları tatlıyı yapmak üzere hünerlerini sergilemeye başlayan kadın yarışmacı adayları, kendilerine verilen zamanın sonlanması ile birlikte tabaklarını jüri üyelerine tattırmaya başladılar. Ancak Nazike isimli yarışmacı adayının tatlının üzerine pudra şekeri yerine tuz dökmesi, MasterChef yarışmasının tarihine geçti.

TATMADAN GERİ GÖNDERDİLER!

Yarışmacı adayı Nazike’nin tabağını ilk tadan jüri üyesi Danilo Zanna oldu. Zanna’nın yüzünü ekşitmesinden sonra yarışmacı adayının tatlısına tuz koyduğu anlaşılınca, Mehmet Şef ve Somer Şef tabağı tatmadan geri gönderdi.