Gündem

Masterchef Türkiye başlıyor! Yeni fragmana Mehmet şef damgasını vurdu

Milyonların heyecanla beklediği Masterchef Türkiye’nin yeni sezonuna çok az bir zaman kaldı. Masterchef’in yeni bölümleri ile ilgili ilk fragman geçtiğimiz günlerde ekranlara geldi. Tv8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışmasında yeni sezonda da bomba olaylar yaşanacak. Yarışmanın en sevilen simalarından jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, bir yarışmacıyı programda rezil ederek kovdu. Mehmet şefin bu hareketi sosyal medyada yeni bir tartışma yarattı. Bazı Masterchef izleyicileri Mehmet şefin yarışmacılara karşı saygısızlık yaptığını öne sürdü.

Masterchef Yeni Bölümleri Merak Uyandırdı

Acun Medya tarafından çekilen ve Tv8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Masterchef Türkiye yarışmasında yeni sezon heyecanı herkesi sardı. Geçen sene Eren Kaşıkçı’nın kazandığı yarışmada yeni bölümler 6 ay devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın çok sinirlendiği o anlar sosyal medyada gündem oldu. Bazı Masterchef izleyicileri ünlü şefin bu hareketleriyle yarışmacılara saygısızlık yapmaya başladığını iddia ederek sosyal medyada tepki gösterdi.

Mehmet Şef Yine Sinirlendi

Merakla beklenen Masterchef Türkiye yeni sezonun ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi uyandıran yarışmada jüri üyesi Mehmet şef bir yarışmacıyı azarladı ve yayından kovdu. Bir yarışmacı yemeğini yaptığı sırada “Buranın bitiminde üçümüz oturup Masterchef dedikodusu yapalım mı?” diye sordu. Bu soru karşısında adeta çılgına dönen Mehmet Şef “Bir sefer daha konuşursan ben seni buradan gönderirim.” diyerek tepki gösterdi.

Masterchef izleyicisinin dikkatinden kaçmayan bu anlar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Mehmet Şef’in sinirlenmesi karşısında bazı izleyiciler “Yine kapıyı göstermiş birilerine”, “Mehmet şefin bu hallerini özlemişiz” gibi yorumlarda bulundu. Öte yandan programı yakından takip eden bazı izleyiciler ise jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’nın yarışmacılara karşı çok saygısız tavırlarda bulunduğunu öne sürdü.