Magazin

Masterchef'te kim elendi! Masterchef Rıfat Yurttaş elendi mi? Kimdir?

Masterchef Türkiye yarışmasında dün kıyasıya bir eleme mücadelesi yaşandı. Rıfat, Güzide ve Batuhan’ın eleme potasında rekabet ettiği dakikalar seyirciye büyük heyecan yaşattı. Masterchef Türkiye’den kim elendi sorusunun cevabı birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte cevaplar:

Danilo Şef’in yaptığı Fransız yemeğini yapmaya çalışan yarışmacılar , kıyasıya bir mücadele verdi. Yapımı oldukça zor olan yemeği yapmaya çalışırken epey zorlanan yarışmacılar uzun süre ter döktü.

Yemeği en güzel şekilde Batuhan yaparak eleme potasından çıkmayı başardı.Tournedos Alla Rossini adlı yemeği yapan adaylar arasından ise elenen isim Rıfat oldu. Güzide ise son 5’e kalmayı başardı.

ŞEFLER ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

Yarışmaya veda eden isim olan Rıfat Yurttaş arkadaşlarıyla vedalaşırken duygusal dakikalar yaşandı. Şefler Rıfat için övgü dolu sözler ederek: ”Bugüne kadar herkese adaletli davrandın. Ben bunun şahidiyim. Bu dünyada da, öbür dünyada da. Doğru gördüklerini hiçbir zaman esirgemedin” dedi.

RIFAT YURTTAŞ KİMDİR?

MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Rıfat Yurttaş 1992 doğumludur.27 yaşındaki Rıfat Yurttaş yarışmaya Çeşme’den katılmış. Eğitmen ve aynı zamanda aşçı olan Rıfat Yurttaş, Türk kültürünün en iyi temsil eden şeyin Türk yemekleri olduğunu düşünüyor.Bunu temsil eden kişinin ise kendisinin olacağını söyleyen Rıfat Yurttaş, bir MasterChef’in önce sağlıklı, lezzetli, özüne sadık ve her şeyden önce taşıdığı sorumluluğun bilincinde olan kişi olduğunu söylüyor

Bir yanıt yazın