Magazin

MasterChef Alican'ın çocukluk fotoğrafı sosyal medyada olay oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışması 2019 yılına damga vurdu. ‘MasterChef Türkiye’de 2. olan Alican Sabunsoy, yarışma final yapmasına rağmen hala konuşulmaya devam ediyor. 

‘MasterChef Türkiye 2019’da Cemre Uyanık ile beraber finalde mücadele eden Alican Sabunsoy’un yıllar öncesine ait fotoğrafı ortaya çıktı.

TV8’de ekranlara gelen ‘Masterchef Türkiye’ çok konuşulan bir sezonu geride bıraktı. Bu yılın şampiyonu Cemre Uyanık oldu.

Sevilen yarışmada Cemre kadar konuşulan bir isim daha var; finalde mücadele etmeye hak kazanan Alican Sabunsoy.

28 yaşındaki Alican Sabunsoy’un çocukluk fotoğrafını görenler şaşkınlık yaşadı.

Adana doğumlu Alican’ın uzun sarı saçlı olan çocukluk fotoğrafı dikkat çekti.

Yarışmaya sonradan katılan Sabunsoy, ilk günlerde fazla şans tanınmamasına karşın, ilerleyen haftalarda favoriler arasında yer almıştı.

‘AİLEM BENİ GÜZEL YETİŞTİRDİ’

Geçtiğimiz hafta TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programına konuk olan Alican, “Altı ay önce Adana’da normal, sıradan bir hayat yaşıyordum. Bizim kültürümüz zaten çok güzeldir, ailemize bağlıyız. Ailemi çok seviyorum, beni çok güzel yetiştirdiler” demişti.

Yarışmaya katılma sürecini anlatan Sabunsoy, “İstanbul’da iş bakıyorum, bu sırada MasterChef’ten çağırdılar. Geldim, katıldım, ilk bölümde elendim. Hayal kırıklığı oldu. Tekrar iş aramaya başladım. Üç hafta sonra tekrar çağırdılar. Gece 12’de aradılar, telefonda ‘Tamam kabul edildiniz’ dendi. ‘Tamam, ben finaldeyim’ dedim” itirafında bulunmuştu.

Alican Sabunsoy, Adana’dan İstanbul’a geldikten sonra ‘MasterChef Türkiye’ mücadelesinde tanıştığı fenomen yarışmacı Yasin Obuz’la aynı eve taşınmıştı.

Bir yanıt yazın