EkonomiGenel

Marketten sıvıyağ, un, makarna, yumurta alacaklar dikkat: 1 hafta içinde…

Bu ayın 29’una kadar yani 1 hafta içinde markete giderek un, sıvıyağ, makarna, yumurta gibi gıda ürünleri almak isteyenlere güzel haber! Market alışverişleri için CarrefourSA’ya gidenlerin yüzünü güldürecek alışveriş fırsatı açıklandı! CarrefourSA kartlarıyla yapılacak alışverişler sonucu tek seferde belirli bir harcama tutarına ulaşanların kartlarına 50 ve 100 TL tanımlanacak.

MARKET KAMPANYASI DETAYLARI

9-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında, 4604’e “KAZAN” yazıp gönderilen SMS’li katılımlarda geçerli olacaktır.

Müşterinin SMS atarak talepte bulunduğu cep telefonu CarrefourSA Kart Dijital Üyelik programında kayıtlı olması gerekmektedir. Kayıtlı değilse kampanyaya katılım sağlayamaz. Kampanyaya katılım için öncelikle CarrefourSA Kart Dijital Üyelik sürecinin tamamlanıp, daha sonra kampanya katılım SMS’i atılması gerekmektedir.

Alışverişlerin kampanyaya dahil olabilmesi için onay alınan cep telefonu numarası ya da bu telefona bağlı olan aktif CarrefourSA Kart’ı (Bireysel ve Mobil Kart) ile yapılması gerekmektedir. Ticari Kartlar ve diğer indirim kartları ve hediye çekleri kampanyada kullanılamaz.

Kampanya koşullarına uygun tek seferde 500TL üzeri alışverişlerde 50TL veya tek seferde 1000TL üzeri alışverişlerde 100TL puan kazanımı olacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilir.

Kazanılan puanlar 48 saat içerisinde alışveriş yapılan CarrefourSA Kart’a yüklenecek olup, geçerlilik süresi yüklendiği gün dahil 30 gündür.

Katılım smsinden sonra onay gelmeyen veya alışveriş esnasında kampanyadan haberdar olup alışverişi bittikten hemen sonra sms atan müşterilere de 2 gün içerisinde hak ettikleri puanlar yüklenecektir.

Her müşteri kampanya kapsamında en fazla 100TL puan kazanabilecektir.

Kampanya yalnızca “KAZAN” SMS’inin gönderildiği cep telefonu veya ilgili telefona bağlı olan CarrefourSA kart alışverişlerinde geçerlidir.

Carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market mobil uygulamasından yapılacak alışverişler kampanyaya dahildir.

Online alışverişlerin kampanya kapsamında değerlendirilebilmesi için alışveriş öncesinde, telefona bağlı CarrefourSA Kart’ın online hesaba tanıtılmış olması gerekmektedir.

Online siparişlerde, teslimat sonrası puanlar yüklenecektir.