EkonomiGenel

Marketten ayçiçek yağı, zeytinyağı, tuvalet kağıdı, kahve alacaklar dikkat! Temmuz ayı sonuna kadar bunu yapın!

Markete düzenli giderek ayçiçek yağı, zeytinyağı, tuvalet kağıdı ve kahve gibi fiyatları gittikçe artan çeşitli ürünleri almak isteyen vatandaşlar için açıklama geldi! Buna göre bugün başlayarak 31 Temmuz’a kadar yapacağınız kampanya katılımı sonrası Bonus kredi kartlarınıza para yüklenecek.

Bonus üye işyerlerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri her ikinci market alışverişinize 20 TL ve toplam 100 TL bonus kazanacaksınız. Üstelik GarantiPay ile yapılacak her ikinci işleme ekstra 20 TL, toplamda 200 TL bonus ödemesi verilecek.

1 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya 200 TL ve üstü harcamalar dahil edilecek. Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamalar da dahil olacak. Kampanya kapsamında harcamalarını GarantiPay ile yapan müşterilere özel olmak üzere fazladan 20 TL, toplam ekstra 100 TL bonus verilecek.

Kampanya Detayları

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri ve vergi ödemeleri dahil değildir.

Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 200 TL bonus kazanabilir.

Kazanılan bonuslar 3 Ağustos – 3 Eylül 2022 tarihleri arasında kullanılabilir. 3 Eylül 2022 tarihinden sonra kullanılmayan bonuslar 4 Eylül tarihinde geri alınacaktır.

Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.

Kampanyaya FastPay ile yapılan işlemler dahil değildir.

Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir.

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL’ye katılabilir.İlk harcamadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ı tıklamalı ya da EVET GIDA yazarak bir boşluk bırakıp kartlarının son 6 hanesini 3340’a sms göndermeleri gereklidir.