Kamu

Markete gideceklere 75 TL verilecek: 31 Mayıs’a kadar başvurun!

Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank.com’dan alınan bilgilere göre 31 Mayıs tarihine kadar gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizden sonra, her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplam 75 TL Worldpuan hediye edileceği açıklandı.

75 TL VERİLECEK

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir.
Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ”GIDA” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mobil temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Migros Sanal Market harcamaları geçerli değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 3 Haziran 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 3 Temmuz 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 4 Temmuz 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.