GündemMagazin

Maraşlı dizisinden hayranların kötü haber! Final mi yapacak?

ATV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer aldığı başladığı günden bu yana büyük izleyici kitlesine sahip olan Maraşlı dizisinin 12 Temmuz 2021’de final yapacağı iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

MARAŞLI FİNAL Mİ YAPACAK?

Ünlü oyuncu Alina Boz, katıldığı bir ödül töreninde, “Maraşlı final mi yapıyor?” sorusuna yanıt verdi. Boz, “Tam olarak bilmiyorum. En doğru bilgiyi yapım şirketi verecektir” dedi. Alina Boz’un dizinin final yapacağı yönündeki iddiayı yalanlamaması dikkat çekti.

DİZİNİN KONUSU

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.