GenelGündem

Manisa’da vahşet, yine kadına şiddet!

Manisa Soma’da bir kafede eski karısını yumruklamaya başlayan saldırgan engel olmaya çalışan kadınları da tekeme tokat dövdü.

Kan dondurucu olay dün saat 18.00 sıralarında Soma’da bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, 3 ay önce E.Ç.’den boşanan 3 çocuk annesi İ.Ö., eski eşiyle kafede buluştu. Çift arasında bir süre sonra sözlü tartışma başladı. Sandalyesinden kalkan E.Ç., masada bulunan su bardağı ve meyve bıçağıyla İ.Ö.’nün  başına vurmaya başladı. Buluşmaya 4 aylık bebeği ile gelen İ.Ö., eşinin darbelerinden korunmaya çalışırken, arka masada oturan biri  kadın 2 kişi müdahale etti. Olaya tanık olan iki kişi masalarından kalkarak, yardıma koştular.Ö.’ye yapılan sadırıyı engellemeye çalıştılar. Bu sırada E.Ç., kendisine tepki gösteren iki kişiyi de darbederek olay yerinden kaçtı.

Daha sonra kafeye gelen sağlık ekipleri saldırganları engellemeye çalışırken hafif şekilde yaralanan biri kadın 2 kişiye olay yerine müdahale etti. İ.Ö. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, eski eşi ile engel olmaya çalışan 2 kişiyi darbettikten sonra kaçan E.Ç.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayı anlatan kafe işletmecisi Murat İnce, “Her şey 15 saniye içerisinde oldu. Ben kasada müşterilerimize bakıyordum. Herkes kadın diyor ama kurtaran kişi erkek aslında. Kavgadan önce yaklaşık 1 saat burada oturdular. Ama maalesef adam önce kalkıyor ardından da kendi karısına bardakla vuruyor. Orada masada bıçak vardı. Allah’tan keskin değildi. Onunla vurmaya çalışıyor. Masada oturan bir beyefendi de adama müdahale etti. Ben de kaçarken onu yakaladım. Polise telefon açtık. Çevredeki esnaflar adamı linç etmeye çalıştı ancak biz sakinleştirdik. Şahsı da polise teslim ettik” dedi.