Manisa HaberleriManşetYerel Haberler

Manisa’da otomobil iş makinesine çarptı! Ölen ve yaralananlar var!

Manisa‘nın Alaşehir ilçesinde otomobilin iş makinesine çarptı. Feci kazada Mustafa Vurmaz ve eşi Sibel Vurmaz hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden çiftin çocukları Ege Tuna ve Ezgi Tuana Vurmaz ile araca sıkıştı. Sıkışan çocuklar itfaiye yardımı ile araçtan çıkarıldı.

Aydın’lı olan çift Manisa’da feci bir trafik kazasına kurban gitti. Manisa’da Salihli yolu Örnekköy Mahallesi mevkisinde Mustafa Vurmaz’ın kullandığı otomobil, Mustafa K’nın kullandığı iş makinesine çarptı. Saat 20.00’da yaşanan kazada araç hurdaya dönerken, Mustafa Vurmaz ve eşi Sibel Vurmaz hayatını kaybetti.

Çocuklardan biri hayatını kaybetti

Çiftin 8 yaşındaki çocukları Ege Tuna Vurmaz ve 12 yaşındaki Ezgi Tuana Vurmaz hurdaya dönen arabaya sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içine sıkışan çocuklar itfaiye yardımı ile kurtarılarak, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuklardan Ezgi Tuana Vurmaz doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Ege Tuna’nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İş makinesi operatörü Mustafa K. ise gözaltına alındı.