GündemManisa Haberleri

Manisa’da otomobil ile traktör çarpıştı! 3’ü çocuk 7 yaralı

Manisa'nın Salihli ilçesinde otomobil ile traktör çarpışarak feci şekilde kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonucunda traktör ikiye bölünürken, takla atarak yuvarlanan otomobil ise alev aldı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda 3'ü çocuk 7 yaralı ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Otomobil ile traktör çarpışarak feci şekilde kaza yaptı. Meydana gelen kaza sonucunda traktör ikiye bölünürken, takla atarak yuvarlanan otomobil ise alev aldı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralanan traktör sürücüsünün ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Gölmarmara istikametinden, Alaşehir istikametine giden Serkan Güner (34) yönetimindeki 45 YY 727 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Nuray Altınbaş (54) idaresindeki 45 RL 536 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada traktör ikiye bölünürken takla atarak tarlaya yuvarlanan otomobil alev aldı. Alev alan otomobildekiler çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Otomobildeki alevler Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekiplerince söndürüldü.

7 KİŞİ YARALANDI

Sürücüler ile otomobildeki N.A. (36), E.A. (15), B.Y. (16), T.A. (19) ve N.N.Y. (12) yaralandı.Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi ile ilçedeki bulunan özel hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili çalışma başlatılırken traktör sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.