GündemManisa Haberleri

Manisa’da mesire alanında vahşet! İple bağlayıp döverek öldürdüler

Olay, Manisa‘nın Salihli ilçesinde dün saat 01.00 sıralarında bir mesire alanında meydana geldi. 39 yaşındaki İlyas Filiz, Adala Mahallesindeki mesire alanında 4 kişi tarafından iple bağlanıp, dövülerek öldürüldü. Öte yandan Filiz’i bağlayıp, darp ederek ölümüne neden oldukları ileri sürülen 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, İlyas Filiz ile Ali Akın (31) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma yumruklu kavgaya dönüşürken iddaya göre İlyas Filiz, bıçakla Ali Akın’ı karnından yaralayıp, kaçtı. Akın’ın yaralandığını duyan arkadaşları, Filiz’in peşine düştü. Yaklaşık yarım saat kadar sonra Filiz’i mesire alanı yakınında yakalayan E.T. (27), M.K. (26), İ.D.E. (20) ve K.A. (26), ip ila bağladıktan sonra sopa ve yumruk darbeleriyle öldüresiye dövdü. Ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Filiz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

DİĞER KİŞİNİN DE HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Öte yandan bıçak darbesi ile ağır yaralanan Ali Akın’ın ilçede bir özel hastanede gördüğü tedavinin ardından Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Akın’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma olayın ardından Filiz’i bağlayıp, darp ederek ölümüne neden oldukları ileri sürülen 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.