GündemManisa Haberleri

Manisa’da işçi 50 metrelik uçuruma yuvarlandı!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde özel bir firmada çalışan Erman Keskin, elektrik direği sayımı yaparken dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı. Telefonla arkadaşlarına ulaşan Keskin’in yardımına itfaiye ekipleri ve iş arkadaşları koştu. Talihsiz adam uçurumdan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Alaşehir’e bağlı Çarıkbozdağ Mahallesinde meydana geldi. Özel bir firmanın elektrik direkleri ile ilgili çalışmaları kapsamında direk sayımı yapan işçi Erman Keskin, bir anlık dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 50 metrelik uçuruma düştü.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Keskin, kayalıklarda mahsur kaldı. Keskin’in yardımına ilk olarak telefonla ulaştığı iş arkadaşları ve muhtar Hüseyin Uyarol yetişirken, itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine de ihbarda bulunuldu.

UÇURUMDAN KURTARILDI

Olay yerine gelen sağlık, jandarma ve Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu talihsiz işçiyi uçurumdan çıkardı. Vücudunun değişik bölgelerinde kırık ve ezilmeler olan Erman Keskin, Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor