GündemManisa Haberleri

Manisa’da acı son: Evinde çıkan yangında hayatını kaybetti!

Manisa’da acı bir olay yaşandı. Müstakil bir evde yangın çıktı. Çıkan yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine hemen ekipler sevk edildi. Ekipler yangına müdahale etti ancak ev sahibi hayatını kaybetti.

Yangın, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Siteler Mahallesi Sudeposu Sokak’ta müstakil bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Adil Eşsiz’e ait müstakil evde, dün saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tüm evi saran alevleri fark eden komşuların ihbarıyla adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, su sıkıp alevleri yaklaşık 1 saate söndürdü.

YANGIN SÖNÜNCE CESEDİ BULUNDU

Alevlerin söndürülmesinin ardından içeri giren itfaiye erleri Adil Eşsiz’in yanmış cesediyle karşılaştı. Eşsiz’in cenazesi, savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Sarıgöl Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Durumu, zeytin sıktırmak için gittiği Alaşehir’de öğrenen Eşsiz’in eşi ise yakınları tarafından Sarıgöl’e getirildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.