Ege HaberleriManisa HaberleriYerel Haberler

Manisa’da 6 gündür kayıp olan çiftçi her yerde aranıyor!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çiftçi olan 58 yaşındaki Recep Üzülmez 6 gün önce evinden çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi. Ailesinin jandarma ekiplerine kayıp başvurusu yapması sonucu AFAD ve AKUT ekipleri çalışma başlattı. 6 gündür aranan 58 yaşındaki Recep Üzülmez için arama çalışmaları devam ediyor. İşte detaylar...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yapan 58 yaşındaki Recep Üzülmez 5 Şubat’ta evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi tarafından her yerde aranan Recep Üzülmez’e ulaşılamayınca aile en son çareyi jandarma ekiplerine bildirdi.

EKİPLERİN ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
İhbar üzerine jandarma ekipleri Üzülmez için arama başlattı. AFAD ve AKUT ekipleri ile mahalle sakinleri de çalışmaya destek verdi. Jandarma dedektör köpeklerinin de katıldığı çalışmalarda ormanlık alanlar ve dağlık bölgeler didik didik arandı. Ancak geçen zamana rağmen Üzülmez’in izine hala rastlanmadı. Sivrice Muhtarı Ramazan Yavuz, “Olumsuz hava koşullarına rağmen aranmadık en ücra yer kalmadı. Gidebileceği farklı güzergahları da aradık. Drone ile havadan görüntüleme yapıldı. Jandarma köpekleri arama yaptı ancak bir türlü sonucu ulaşamadık. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Bir yanıt yazın