GündemManisa Haberleri

Manisa Turgutlu’da iki apartman karantinaya alındı!

Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan karantina kararlarına devam ediliyor. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktı. Bunun üzerine iki apartman karantinaya alındı. Turgutlu Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2 apartmanla önlemler kapsamında karantinaya alındı. Apartmanda 2 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktı. Bunun üzerine o apartman ve temaslı oldukları tespit edilen yan apartman karantinaya alındı. Turgutlu Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Turgutlu ilçesi Kaplan Sokak’ta bulunan bir apartmanda oturan 2 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine yaşadıkları apartman ile temaslı oldukları tespit edilen yan apartman karantinaya alındı.

YAPILAN AÇIKLAMA;

Turgutlu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlçemizde Turgutlar Mahallesi Kaplan Sokakta bulunan 17/1 nolu apartmanın 2 nolu dairesinde ikamet etmekte olan kişilerden 2 kişinin Kovid-19 testlerinin pozitif cıkması nedeni ile 17 nolu ve 17/1 nolu apartmanlarda bulunan diger dairelerden 3 daire ile temaslı durumunda oldugu anlasıldıgından ve hastalıgın hızlı yayıldıgı da dusunulerek, salgının onlemek adına, Turgutlar Mahallesi Kaplan Sokak Dıs kapı No: 17 nolu ve 17/1 apartmanların 23.07.2020 tarihi saat: 17.00 itibari ile zorunlu saglık hakları saklı kalmak sartı ile izolasyon suresi olan 15 (on bes¸) gun karantinaya alınmasına, uygulamasının kolluk kuvvetleri ve Zabıta ekiplerince yapılmasına karar verilmiştir’ ifadelerine yer verildi.