Kaza, akşam saatlerinde İzmir-Ankara D300 Karayolu üzerindeki Kavacık Rampaları mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki bir TIR, aynı yönde ilerleyen başka bir TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç daha sonra yol kenarındaki bariyerlere savruldu.
İZMİR İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURDURULDU
Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yolda oluşan hasar ve araçların konumu nedeniyle İzmir istikametinde trafik akışı durduruldu.
Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri eşliğinde yürütülen çalışmaların ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Yolun yeniden ulaşıma açılmasıyla trafik normale dönerken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.




