GündemManisa Haberleri

Manisa Kula’da 2 farklı yerde trafik kazası! Çok sayıda yaralı var

Manisa’nın Kula ilçesinde ilk kaza saat 12.00 sıralarında İzmir’den Uşak istikametine doğru seyir halinde olan 60 ER 790 plakalı Gökhan Yüzbaş (46)  idaresindeki otomobil sürücüsünün kontrolden çıkması üzerine şarampole devrildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

Otomobil sürücüsü Yüzbaş ve araçta bulunan eşi Deniz Yüzbaş (49) ile çocukları Reyyan Yağmur Yüzbaş (11) ve Cennet Cansu Yüzbaş (16) yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İkinci kaza ise aynı saatlerde İzmir- Ankara Karayolu Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Uşak’tan İzmir yönüne giden Gökhan Erbaş’ın (50) kullandığı 06 Y 1626 plakalı cip, tali yoldan ana yola çıkan Ahmet Karakaya (66) yönetimindeki 45 K 8063 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da büyük çapta hasar oluşurken, her iki otomobilin sürücüsü ile Erbaş’ın kullandığı otomobildeki Sadık Ünal (69) yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerine yapılan yaralılar, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.