Manisa Haberleri

Manisa Kula’da 17 yaşındaki sürücü 2 otomobile çarptı!

Manisa'nın Kula ilçesinde 17 yaşındaki Yaşar A. idaresindeki motosiklet önce sola dönüş için manevra yapan otomobile sonra da yol kenarında park halindeki başka bir otomobile çartı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Manisa’nın Kula ilçesinde saat 23.00 sıralarında Alaşehir’den Kula yönüne giden ve sola dönüş için manevra yapan 45 SA 9127 plakalı 26 yaşındaki Hüseyin Kaya idaresindeki otomobile 17 yaşındaki Yaşar A. idaresindeki 45 RA 6979 plakalı motosiklet çarptı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, yol kenarında park halinde bulunan Serkan Yılmaz’a ait 35 U 2464 plakalı otomobile çarparak durabildi. Yola fırlayan motosiklet sürücü Yaşar A. ve arkasındaki Hakkı Yılmaz (15) yaralandı. Çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralılar, Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Hakkı Yılmaz (15), Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.