GündemManisa Haberleri

Manisa Kırkağaç’ta gelinini öldürüp intihar etti! Ailesi sinir krizi geçirdi

Manisa Kırkağaç’ta cinayet… Korkunç olay, saat 13.30 sıralarında Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Cin Osman Mahallesi’nde meydana geldi. 42 yaşındaki Aytekin Elmacı, tartışığı gelini av tüfeğiyle vurdu ve intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan gelin de hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Aytekin Elmacı yaklaşık 1 ay önce barıştığı geliniyle tartıştı. Tartışma sırasında Elmacı, gelinini av tüfeğiyle vurdu. Karın ve bacağından yaralanan Gülcan Elmacı, kanlar içinde yere yığıldı. Aytekin Elmacı, olayın ardından intihar etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık Ekiplerinin kontrolü sonucunda Aytekin Elmacı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Öte yandan gelin Elmacı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Elmacı ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi, sağlık ekibine saldırdı. Ambulansın camını kıran grup, 1 sağlık çalışanını da darbetti.

GELİN DE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tedavisi için Kırkağaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gülcan Elmacı da doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.Yapılan incelemenin ardından kayınpeder ile gelinin cenazeleri, Kırkağaç Devlet Hastanesi’nin morguna kondu.Gülcan Elmacı’nın 1 çocuk annesi olduğu, eşi Bahattin Elmacı’nın da yaralama suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi.