Manisa'da yürek yakan olay! Bebeğini araziye atıp kaçtı!

Manisa‘nın Şehzadeler ilçesinde, babası doğumu sırasında kaybolduğu için velayeti babasına verilen 16 aylık Medine Ç.’nin, annesi P.A. (21) tarafından boş bir araziye terk edildiği ileri sürüldü. Ağlama sesleri üzerine minik bebeği fark eden mahalle sakinleri, durumu polise haber verdi.

2018 yılında bir Manisa Doğum Evi’nde kızını doğuran P.A.’nın eşi doğum sırasında ortadan kayboldu. Bunun üzerine ‘Medine’ adı verilen bebeğin velayetini dede Haydar Çıtacı aldı. Doğumdan sonra bir süre babasının yanında kalan P.A. da kızını burada bırakıp, kayıplara karıştı. Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında ortaya çıkan P.A., baba ocağına dönüp, kızını almak istediğini söyledi. Bunun üzerine Çıtacı, velayeti kendisinde olan torununu annesi P.A.’ya verdi. P.A.. bebeğini de alıp, evden çıktı. Evden uzaklaştıktan sonra iddiya göre, P.A., çocuğunu 4202 Sokak’taki boş araziye bırakıp, kaçtı. Mahalle sakinleri, ağlayan bebeğin sesi üzerine durumu polise haber verdi.

HEM BABASI HEM DEDESİYİM

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, minik Medine’yi dede Haydar Çıtacı’ya teslim etti. Çıtacı: ‘’ Torunuma da ben bakıyorum kalem, çakmak, mesir macunu, lokum gibi ürünler satarak geçimimi sağlıyorum. Kızımın doğumundan sonra torunumun babasını hiç göremedik. Torunumun velayetini üzerime aldım. Onun hem dedesi hem de babası oldum. Torunuma elimden gelen en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum. Sütünü, mamasını eksik etmiyorum. Ömrüm yettiği sürece de torunuma bakarım ama maddi durumumuz kötü. Evimiz kira. 500 lira kirası var ve çok rutubetli bir ev. Hayatımız zor geçiyor dedi.

Exit mobile version