Manisa Haberleri

Manisa'da kar yağışından sonra tuzlama ve küreme çalışması!

Manisa’da yoğun kar yağışının ardından ekipler harekete geçti. Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında buzlanmaya karşı belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi amacıyla gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda daire başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

‘VATANDAŞLARIMIZIN HUZURUNU VE RAHATINI DÜŞÜNÜYORUZ’

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Öncelikli olarak vatandaşımızın huzurunu ve rahatını düşünüyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarını sorunsuz sürdürebilmesi için ekiplerimiz kar yağışının etkili olduğu bölgelerde gece boyunca da kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.” diyerek, vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için ekiplerin il genelinde 7/24 göreve hazır olduğuna dikkat çekti.

Bir yanıt yazın