Manisa Haberleri

Manisa'da feci olay! Raylara düşen kadın öldü

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde tren garının kenarında yürüyen kadının ayağı kaydı ve demir yoluna düştü. O sırada hareket halinde olan demir yolu bakım aracının altında kalan 64 yaşındaki 5 çocuk annesi kadın olay yerinde can verdi. 

RAYLARA DÜŞTÜ

Raylara düşen Yüksel, o sırada bölgede hareket halinde bulunan demir yolu bakım aracının altında kaldı. Makinistin fark etmediği kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

5 çocuk annesi olduğu öğrenilen Zeliha Yüksel’in cenazesi cumhuriyet savcısının incelemesinden ardından kaldırılarak Merkez Efendi Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

”ÜZERİNDEN GEÇTİ”

Öte yandan kaza anında yakın bir bölgede bulunduğunu belirten görgü tanığı Abdullah Ayyıldız, “Demir yolu bakım aracı kadının bulunduğu bölgeye doğru geliyordu. Kadının ayağı bir anda kaydı ve raylara düştü. Yanında bir bayan da vardı. Çekmeye çalıştı ancak çekemedi. Makinist frene bassaydı bir sıkıntı olmayacaktı. Gelip üzerinden geçti, gitti. Eğer şu ileride durmuş olsaydı, hiçbir şey olmayacaktı.” dedi.

”GENCECİK İNSANLAR ÖLÜYOR”

Mahalle sakinlerinden Fesih Özer de, tarihi tren garının yeniden aktif hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Özer, “Burada sürekli bir devlet demir yolu personeli bulunmalı. Aksi takdirde sürekli böyle kazalar olur. Yazık gencecik insanlar ölüyor.” diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın