Magazin

Mahrem fotoğrafları ortaya çıkan Aslı Bekiroğlu sessizliğini bozdu!

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Can Koçkan ile özel fotoğrafları ifşa olan Aslı Bekiroğlu, ilk kez kameralar karşısında gazetecilere açıklama yaptı. Mahrem fotoğraflarının internete yayılması ile ilgili konuşan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu duygularını dile getirdi.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Can Koçkan ile mahrem fotoğrafları internete sızdırılmıştı. Siber zorbalığa maruz kalan güzel oyuncu marka yüzü olduğu firmanın lansmanına katılarak basın mensuplarına ilk kez açıklama yaptı.

Bekiroğlu, gazetecilerden gelen “Şu an senin neler hissettiğini merak ediyoruz” sorusu üzerine şu açıklamalarda bulundu: “Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım. Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyiliğe yeniden inanmamı sağladı.”

“BAŞKALARININ BAŞINA GELMESİN DİYE UMUT OLARAK DURUYORUM”
“Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum.”

Bir yanıt yazın