Magazin

Mahkum dizisine konuk olan Engin Akyürek’in asıl amacı belli oldu: Meğer bu bir tanıtımmış!

Bir sezondur FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna, Melike İpek Yalova gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Mahkûm dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Bir sezondur, farklı konusu ve oyuncuların performansları ile izleyicileri ekranları karşısına kilitlemeyi başaran dizi, son sahnesinde sürpriz bir isme de yer verdi.

Mahkûm dizisinin son sahnesinde ekranlarında görülen Engin Akyürek, oyuncunun hayranları tarafından ilgi ile takip edildi. Ancak yakın zaman içerisinde Disney Plus’ta dizisi başlayacak olan Engin Akyürek’in Mahkûm kadrosunda ne işi olduğu tam olarak anlaşılamadı. Konuya ilişkin detayların birleştirilmesi sonucunda Akyürek’in diziye niçin dahil olduğu, belli oldu.

Mahkûm Dizisinde Engin Akyürek Sürprizi!

Mahkûm dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile yaz tatiline giriş yaptı. Özellikle Onur Turna ve İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk performansları sayesinde izleyicileri kendisine hayran bırakan dizi, son sahnesinde beklenmeyen bir ismi ağırladı.

Mahkûm dizisinin son sahnesinde adliye koridorunda yürürken telefonda konuşan biri ile karşılaşan Savcı Fırat’ın karşısındaki ismin Engin Akyürek olduğu anlaşıldı. Mehmet karakteri ile projeye konuk olan Akyürek’in böyle bir sürpriz yapması, sevenlerini heyecanlandırdı.

Bu Bir Tanıtım!

Engin Akyürek’in diziye niçin dahil olduğu anlaşılamazken gerçek sonradan ortaya çıktı. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Kaçış isimli dizisinde Mehmet isimli bir savaş muhabirini canlandıracak olan Akyürek’in, ilgili yeni yapımın tanıtımını yapmak için Mahkûm dizisine konuk olduğu anlaşıldı.

Kaçış 14 Haziran’da Disney Plus’ta!

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış isimli Disney Plus dizisi, ülkemize yeni giriş yapacak olan platformun ilk yerli dizisi olarak 14 Haziran’da izleyici ile buluşacak.