Ekonomi

Mağaza kredi kampanyası başlatıldı! Alışverişlerdeki nakit ihtiyacı için kredi veriliyor

Özel bankların başında gelen QNB Finansbank tarafından mağaza kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapacak olan vatandaşlara kredi verilebileceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “Anlaşmalı olduğumuz firmaların mağazalarından almak istediğiniz ürün için nakit ödeme yapmadan veya kredi kartı limitinizi doldurmadan alışveriş yapabilir, dilediğiniz ürünü alma fırsatını yakalayabilirsiniz!” ifadelerine yer verildi.

BİLGE ADAM ŞUBELERİNDEN KREDİ İŞLEMİ TAMAMLANACAK

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada sunulan uygun faizli ve masrafsız Mağaza İçi Kredi’ye hemen başvurabilir, başvuru sonucunuzu anında cep telefonunuza gelecek SMS ile öğrenebileceğiniz vurgulandı.

Ayrıca açıklamada başvurunuzun olumlu sonuçlanması durumunda, dilediğiniz Bilge Adam şubesinden kredi işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz vurgulandı.

TAKSİTLER NASIL ÖDENECEK?

Tüm bunların yanı sıra bu kredi kampanyası hakkında QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Taksitlerinizi ise size en yakın QNB Finansbank Şubeleri’nden, QNB Finansbank İnternet Şubesi’nden, QNB Finansbank ATM’lerinden veya QNB Finansbank Cep Şubesi’nden ödeyebilirsiniz..”

Bilge adam şubeleri ve detaylı bilgi için TIKLAYIN.